سفارش تبلیغ
صبا ویژن

وبلاگ آموزشی

20 شغل پردرآمد آنلاین بدون نیاز به سرمایه‌گذاری

آیا می‌خواهید شغل آنلاینی داشته باشید که بتوانید آن را در خانه انجام بدهید و نیازی به سرمایه‌گذاری هم نداشته باشد؟ یک خبر خوب، در این مقاله فهرستی از این شغل‌ها برای شما ارائه شده است.

پول درآوردن از خانه می‌تواند ایده‌ی خوبی باشد، مخصوصاً برای خانم‌هایی که بیشتر وقت خود را در خانه می‌گذرانند. مادران می‌توانند علاوه بر بزرگ کردن فرزندان خود و خانه‌داری، کسب درآمد نیز بکنند. اگر با ایده موافق هستید، بهتر است ادامه‌ی مقاله را مطالعه بفرمایید.

اکثر افرادی که به دنبال شغل آنلاین هستند، می‌خواهند بدون صرف هیچ هزینه‌ای، پول دربیاورند. شغل‌های آنلاین زیادی وجود دارد که برای شروع کار نیاز به صرف هزینه دارند.

زمانی که پول کافی برای شروع یک کسب‌وکار را نداشته باشید، چه کاری انجام می‌دهید؟

گفتن این حرف کار درستی نیست که شما برای انجام هر کاری و شروع کسب‌وکار نیاز به سرمایه‌گذاری اولیه دارید. امروز قصد داریم شما را با مشاغلی که نیاز به سرمایه‌گذاری ندارند آشنا کنیم.

برخی از این مشاغل نیاز به تجربه‌ی قبلی دارند ولی مطمئن باشید که اکثر آن‌ها این‌گونه نیستند. لیست تمامی مشاغلی که در ادامه مطرح شده است را به‌دقت بخوانید و شغلی که مناسب شما است را انتخاب کنید.

همچنین این لیست به دانش آموزان و دانشجویانی که دوست دارند بدون صرف هزینه، کار کنند و پول دربیاورند نیز کمک می‌کند.

بیشتر از 15 شغل آنلاینی که می‌توانید همین امروز و بدون سرمایه‌گذاری، شروع کنید:

فریلنس (آزاد و دورکاری)

مشاغل فریلنسری از بهترین راه‌های کسب درآمد هستند. به این منظور که شما می‌توانید خدماتی ارائه دهید که بر اساس مهارت شما هستند و از این راه نیز درآمد زیادی کسب کنید.

پس از پیشرفت و ادامه‌ی کار، پیشنهادهایی بر اساس مهارت و نمونه کارهایتان دریافت می‌کنید و کاملاً اختیار با شما خواهد بود که کدام را انتخاب کنید و در صورت امکان، می‌توانید چند پروژه را باهم پیش ببرید و درآمد بیشتری کسب کنید. بهتر است پروژه‌هایی را قبول کنید که می‌توانید از عهده‌ی آن‌ها بربیایید و تمامی تمرکز خود را روی آن قرار دهید تا کار خود را به بهترین نحو انجام دهید.

در هنگام بررسی و قبول هر پروژه‌ای، موارد زیر را مدنظر قرار دهید:

  • روی پروژه‌هایی تمرکز کنید که 5 الی 10 یا شاید هم کمتر، پروپوزال ثبت شده دارند.
  • قبل از انجام هر کاری، مطمئن شوید که کسب‌وکار مشتری تأیید شده باشد و دارای نشان تأیید باشد.
  • زمانی که با پروژه‌ای مواجه شدید که مطابق با مهارت و خواسته‌های شما است، بدون هیچ‌گونه معطلی، درخواست همکاری را قبول کنید.
  • اگر تازه‌کار هستید و هیچ‌گونه رزومه‌ی کاری ندارید بهتر است به مدت مثلاً یک هفته خدمات خود را به صورت رایگان ارائه دهید تا از این طریق بتوانید ذهن مشتری را به خود درگیر کنید. اگر مشتری خودش خواست که در هفته‌های بعد همکاری، پول شما را پرداخت کند آن را قبول کنید چون پاداش زحمات شما است.

در اینجا برترین مشاغل فریلنسری مرسوم و رایگان مطرح شده‌اند:

محتوانویس

1- محتوانویس

آیا به نویسندگی علاقه دارد؟ شما می‌توانید از طریق همین نویسندگی برای خود کسب درآمد کنید. مصاحباتی که با محتوانویسان انجام شده است، نشان می‌دهد که حداکثر درآمد روزانه از این کسب‌وکار تقریباً 120 هزار تومان است که اگر درآمد سالانه را بر این اساس محاسبه کنیم، رقم باورنکردنی عاید شما خواهد شد.

محتوا نویسان با تجربه می‌گویند که اگر تمام وقت این کار را انجام دهید امکان دارد درآمد بیشتری نیز کسب کنید که کاملاً بستگی به علاقه و حوصله‌ی شما دارد.

مدیر شبکه اجتماعی

2- مدیر شبکه اجتماعی

آیا در شبکه‌های اجتماعی زیاد فعالیت می‌کنید و علاقه دارید که از این طریق کسب‌وکارهای دیگری راه بیندازید؟ برای انجام این کار، ابتدا مهم است که اطلاعات و دانش کافی در مورد شبکه‌های اجتماعی مختلفی داشته باشید و طرز سازمان‌دهی و ارتباط مهارت‌ها را بلد باشید.

درآمد شما بستگی به تعداد مشتریان شما دارد و می‌توانید حقوق ماهیانه‌ای بین 1/5 میلیون تا 15 میلیون داشته باشید.

دستیار (منشی) مجازی

3- دستیار (منشی) مجازی

اگر شما اهداف و مهارت‌هایی در زمینه‌ی مدیریت شبکه‌های اجتماعی، یادداشت برداری، ویرایش، طراحی گرافیک، آموزش، تحقیق، نویسندگی، فتوشاپ، وظایف اجرایی، ویرایش فیلم، کپی‌رایت یا واردکردن داده دارید، این کسب‌وکار می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای شما باشد.

البته در ابتدا نباید انتظار درآمد هنگفتی داشته باشید. شما باید ساعت‌ها این کار را انجام دهید بدون اینکه پول قابل توجهی به دست آورید؛ اما به محض اینکه اعتبار، شهرت و مراجعه کنندگان شما بیشتر شود مسلماً سود قابل توجهی را کسب خواهید کرد.

شما می‌توانید با انجام این کار، در هر ساعت 25 هزار تومان درآمد داشته باشید که با محاسبه‌ی سالانه‌ی آن تقریباً 40 میلیون تومان عاید شما می‌شود.

ویراستار

4- ویراستار

شما برای اینکه از عهده‌ی این کار بربیایید باید با گرامر، علائم نقطه‌گذاری و املایی به طور کامل آشنا باشید تا بتواند خطاهایی که در متن‌ها وجود دارد را شناسایی و ویرایش کنید. همچنین شما باید به جزییات توجه زیادی داشته باشید.

طراحی گرافیک

5- طراحی گرافیک

اگر در زمینه‌ی طراحی مهارت دارید و تجربه‌هایی در Adobe Creative Suite/Adobe Creative Cloud مانند InDesign، Illustrator و یا فتوشاپ دارید، یک بازار سودآور وجود دارد که می‌توانید با شروع آن برای خود کسب درآمد بکنید.

می‌توانید با جستجو در سایت‌های فریلنسری مانند parscoders، parsfreelancer و… درخواست‌های کاری متناسب با مهارت‌های خود را بررسی کنید و در صورت تمایل شروع به همکاری کنید. این درخواست‌ها ممکن است شامل درخواست آرم یا لوگو برای یک شرکت، سایت، کسب‌وکار یا درخواست تدریس کننده برای فتوشاپ و یا موارد دیگر باشد.

طراحی و خدمات خود را در شبکه‌های اجتماعی خود قرار دهید تا به نوعی تبلیغ شوند و مشتریان زیادی برای خود پیدا کنید. با پیشرفت کار، برای خود وب‌سایتی ایجاد کنید و نمونه کارهای خود را در آن قرار دهید تا در معرض عموم قرار گیرد.

میزان درآمد این کار به تجربه‌ی کاری و میزان مهارت شما دارد و می‌توانید درآمد ماهانه‌ای بین 1 میلیون و 800 هزار تومان تا 7 میلیون تومان داشته باشید و اگر کارتان خیلی فوق‌العاده باشد، درآمد بیشتری نیز می‌توانید به دست آورید ولی این را به یاد داشته باشید که تا زمانی که تجربه‌ی کافی ندارید و تازه‌کار هستید انتظار درآمد فضایی نداشته باشید.

رونویسی

6- رونویسی

رونویسی یعنی گوش دادن به فایل­های صوتی و ثبت آنچه می‌شنوید. شما برای انجام این کار باید مهارت‌های لازم را در تایپ کردن و رعایت دستور زبان داشته باشید.

شما می‌توانید با شرکت‌هایی که نیازهایی در این زمینه دارند همکاری کنید و کسب‌وکار خودتان را ایجاد کنید. با انجام این کار می‌توانید در هر ساعت 30 هزار تومان الی 100 هزار تومان درآمد کسب کنید و میزان درآمد بستگی به سرعت عمل و مهارت شما دارد.

7- ثبت‌نام برای مشارکت در مطالعات تحقیقاتی

شما می‌توانید به تحقیقاتی که در حال انجام هستند، درخواست همکاری بدهید و با مشارکت در این تحقیقات برای خود درآمد راحتی به دست آورید.

میزان درآمدی که می‌توانید با انجام این مشارکت به دست آورید، بالای 2 میلیون تومان است.

بیشتر مطالعات در صورت مواجه شدن با کمبود نیرو در سایت‌هایی مانند parscoders، parsfreelancer و… درخواست همکاری می‌کنند یا آگهی استخدام می‌گذارند تا علاقه‌مندان را به خود جذب کنند ولی برای پیدا کردن بهترین نتیجه و اکتفا نکردن به درخواست‌های این سایت‌ها، بهتر است خودتان جستجوهای لازم را در این زمینه انجام دهید و پروژه‌هایی که دعوت به همکاری دارند را بررسی کنید و در صورت تمایل با آن‌ها مشارکت کنید. مثلاً صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از این دسته سایت‌ها است که در زمینه‌هایی که تعیین کرده است، دعوت به همکاری دارد.

نظرسنجی

8- نظرسنجی

این کار هیجان‌انگیز است و در عین حال به شما کمک می‌کند که خیلی راحت و سریع درآمد کافی کسب کنید. شما برای این کار باید در سایت‌های نظرسنجی عضو شوید.

به شدت توصیه می‌شود که قبل از شروع کار، حساب ایمیل جدایی برای خود باز کنید تا بتوانید نظرسنجی‌های را به آنجا هدایت کنید؛ زیرا شما هر روز با درخواست‌های نظرسنجی زیادی مواجه خواهید شد.

سایت‌های نظرسنجی ابزاری هستند که نظرسنجی‌های مورد نظر شرکت‌های تولیدی، نمایندگی‌های فروش و شرکت‌های تحقیقات بازار را به‌صورت آنلاین طراحی کرده و با استفاده از جامعه آنلاین خود، در اختیار جامعه هدف مورد نظر قرار می‌دهد، اعضای سایت نیز با شرکت در این نظرسنجی‌ها و با توجه به نوع نظرسنجی، در قرعه‌کشی‌های مربوط شرکت کرده و یا به کسب امتیاز می‌پردازند، سپس با رسیدن به حداقل امتیازهای تعریف شده می‌توانند تقاضای پرداخت وجه نمایند و بدین ترتیب کسب درآمد کنند.

سایت‌های نظرسنجی اکثراً به علت مخالف بودن با برخی اعتقادات دینی مسدود می‌شوند و در صورتی که می‌خواهید از سایت‌های خارجی در این زمینه بهره ببرید. گزینه‌های زیر می‌تواند به شما کمک کنند:

برای شرکت در نظرسنجی‌های این سایت‌ها باید از vpn یا فیلترشکن استفاده کنید چون فیلتر شده‌اند.

و اما درآمد حاصل از این نظرسنجی، بالای یک و نیم میلیون در هر ماه است.

9- آموزش آنلاین

اگر می‌خواهید دانش خود را در زمینه‌هایی مختلف به افراد دیگر آموزش بدهید کار بسیار خوبی انجام می‌دهید و شما برای انجام این کار باید مدرس شوید.

به لطف پیشرفت‌های فناوری، شما می‌توانید به صورت آنلاین تدریس کنید و از این راه نیز کسب درآمد کنید.

سایت‌های زیر، از جمله سایت‌هایی می‌باشند که می‌توانید با عضو شدن در آن‌ها در زمینه‌های مختلف مدرس آنلاین شوید و از این راه کسب درآمد کنید:

سایت‌های زیر نیز آگهی استخدام مدرس آنلاین دارند که با جستجو می‌توانید با آن‌ها دست پیدا کنید:

درآمد حاصل از این کار بستگی به تخصص شما و میزان تجربه‌ی شما دارد و به مرور زمان و با توسعه‌ی دانش و سبک آموزشتان می‌توانید 900 هزار تومان یا حتی بیشتر، برای هر ساعت آموزش کسب درآمد کنید ولی این نکته را به یاد داشته باشید که اگر تخصصی ندارید یا تازه‌کار هستید و اقدام به تدریس می‌کنید، نتیجه آن جز شکست چیزی نیست بهتر است برای نمونه ابتدا به چند نفر به طور رایگان آموزش دهید تا اصول کار و صحبت کردن دستتان بیاید و به مرور زمان قیمت تدریس خود را بالا ببرید.

آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم

10- آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم

زبان انگلیسی، زبانی است که امروزه هر شخصی نیاز به یادگرفتن آن دارد که بتواند فرصت‌های شغلی و تحصیلی بهتری به دست بیاورد و نوعی نیاز همگانی محسوب می‌شود.

شما می‌توانید با این آموزش، هم به بقیه در رسیدن به اهدافشان کمک کنید و هم خودتان نیز کسب درآمد کنید.

متوسط درآمد روزانه برای یک مدرس زبان، 50 هزار تومان است؛ که بعدها با یادگیری روش‌های مختلف جذب شاگرد، می‌توانید تعداد شاگردان خود را بالا ببرید و به صورت متوسط 4 جلسه تدریس زبان در یک روز داشته باشید، درامد روزانه شما 200 هزار تومان و درآمد و حقوق شما در یک ماه 6 میلیون تومان خواهد بود؛ بنابراین فعالیت در زمینه تدریس خصوصی زبان درآمد و حقوق بالاتری به نسبت فعالیت در آموزشگاه‌های زبان و … دارد.

11- بازاریابی دورکار

این روند که برای ارائه‌ی خدمات و به کارگیری گزارشات مشتریان است، در حال رشد است و شرکت‌های بزرگ ترجیح می‌دهند افرادی را در این زمینه استخدام کنند تا محصولات و خدمات آن‌ها را ارائه دهند.

در واقع این خدمات، برای جلب رضایت مشتری ارائه می‌شود. شما برای انجام این کار باید ابتدا از نیازها و خواسته‌های مشتری با خبر شوید، سپس نسبت به آن‌ها اقدام کنید.

طرز ارائه‌ی خدمات، نقش بسزایی در توسعه‌ی کسب‌وکار و درآمد دارد و حقوق قطعی نمی‌توان برای آن در نظر گرفت زیرا درآمد مربوط به اینکه بسته به نوع شرکت و خدمات متفاوت است.

ارزیابی موتورهای جستجو و شبکه‌ی اجتماعی

12- ارزیابی موتورهای جستجو و شبکه‌ی اجتماعی

شما می‌توانید با بررسی و ارزیابی کردن موتور جستجو و شبکه‌های اجتماعی، به گوگل کمک کنید، ناهنجاری‌های و اشتباهات خود را درست کند. با انجام این کار، شما میزان تبلیغات شبکه‌های اجتماعی و نتایج مرتبط با آن در موتورهای جستجو را رتبه‌بندی می‌کنید.

درآمد ساعتی حاصل از این کار متفاوت است. شما می‌توانید بین 60 هزار تومان الی 100 هزار تومان در هر ساعت پول به دست بیاورید.

 مدیریت آنلاین

13- مدیریت آنلاین

مدیریت صفحات انجمن‌ها و شبکه‌های اجتماعی شرکت‌ها می‌تواند گزینه‌ی خوبی برای کسب درآمد باشد.

همچنین شما به عنوان مدیر، وظیفه دارید که از هرگونه پیام‌های نامناسب و مطالب غیرقانونی جلوگیری کنید. وظیفه‌ی اصلی شما گام برداشتن در راستای اهداف مشخص شده است و بهتر است از گفتگو با افرادی که هر قصد دیگری به غیر از آشنایی با شرکت و خرید خدمات دارند، پرهیز کنید و نظرات ناخوش آیند و غیرقانونی را صفحات شبکه‌های اجتماعی حذف کنید.

درآمدی که می‌توان برای این کار در نظر گرفت بستگی به نوع شرکت و سود آن دارد و تقریباً 30 هزار تومان تا 90 هزار تومان برای هر ساعت است.

دریافت پول به خاطر تست اپلیکیشن و وب‌سایت

14- دریافت پول به خاطر تست اپلیکیشن و وب‌سایت

شرکت‌ها نیاز به بازخورد مشتری، بعد از مشاهده و تست برنامه‌یا وب‌سایت خود دارند و از شما می‌خواهند که این کار را برای آن‌ها انجام دهید یعنی برنامه‌یا سایت آن‌ها را تست کنید و نظر خود را در مورد ایرادات، نقاط قوت و نقاط ضعف برنامه‌یا سایت به آن‌ها بگویید تا آن‌ها نیز بتوانند از طریق بازخورد شما برنامه را بهبود ببخشند و اگر شما این کار را انجام دهید در قبال آن نیز پول دریافت خواهید کرد.

در اینجا یک لیست معتبر از شرکت‌هایی که در ازای 15-20 دقیقه تست برنامه‌یا سایت خود، 50 هزار تومان (10 دلار) پول پرداخت می‌کنند، آورده شده است:

15- دریافت پول به خاطر گرفتن عکس با گوشی خود

اگر عکس‌هایی که خودتان گرفته‌اید را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید، امکان دارد که سبک عکاسی شما طرفدار پیدا کند که بتوانید با گرفتن عکس‌های سفارشی، بابت آن‌ها پول دریافت کنید.

اگر به عکاسی علاقه دارید ولی مهارت کافی در این زمینه ندارید می‌توانید با مراجعه به این سایت و یادگیری ترفندهای لازم، هنر عکاسی خود را بالا ببرید و از این طریق نیز کسب درآمد کنید.

شرکت‌هایی که قصد همکاری با شما دارند در مورد نوع عکس یا فیلم دلخواه خود صحبت می‌کنند و در نهایت اگر کار شما را پسندید شما می‌توانید با ادامه دادن این همکاری، درآمد میلیونی داشته باشید.

 کسب درآمد از اشتراک‌گذاری ویدئو

16- کسب درآمد از اشتراک‌گذاری ویدئو

اگر قبل از اینکه برخی فیلم‌ها در سایت‌های یاهو، CNN، Associated Press و سایر شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شود، در سایت خود به اشتراک می‌گذارید؟ منظور اینکه در گوشی خود فیلم‌های جالب، عجیب و خنده‌داری دارید که لیاقت این را دارد که در سایت‌های مربوطه به اشتراک بگذارید؟ اگر این‌گونه است، شما می‌توانید بارها و بارها آن‌ها را بفروشید.

به طور مثال، اگر قبل از اینکه خبری انتشار بیابد، شما در آن صحنه حضور داشته باشید و قبل از همه شاهد اتفاقات باشید می‌توانید، فیلم‌برداری کنید و آن را به سایت‌های خبری بفروشید.

کسانی که در این زمینه تجربه دارند، می‌گویند که بهتر است فیلم‌هایی که با دوربین ساده گرفته شده‌اند و هیچ‌گونه ویرایشی روی آن‌ها انجام نشده است را به اشتراک بگذارید تا واقعی‌تر و قابل باورتر باشند.

در این لینک، یک نمونه از این فیلم‌ها آورده شده است.

ساخت یک دوره‌ی آموزشی

17- ساخت یک دوره‌ی آموزشی

هر چیزی که در آن علم یا به نوعی تخصص دارید و به خوبی بلد هستید می‌توانید راهی را برای شما باز کند تا یک دوره‌ی آموزشی جدیدی راه بیندازید و دانستنی‌های خود را به دیگران نیز آموزش بدهید و دانش آموزان مشتاق با خرید آن دوره بتوانند به دانسته‌های شما دسترسی پیدا کنند که این نیز باعث کسب درآمد شما می‌شود.

در ایران سایت‌های آماده برای اشتراک دوره‌ها، وجود ندارد. شما برای انجام این کار می‌توانید در سایت‌هایی مانند فرادرس استخدام شوید و دروه­ی مرتبط با تخصص خود را آموزش دهید که این کار بعیدی است و دنگ و فنگ زیادی دارد. یک راه دیگر نیز وجود دارد، آن‌هم این است که دوره‌ی آموزشی خود را ایجاد کنید و فیلم و هر آنچه لازم است را ضبط کنید و در سایت چطورپدیا به اشتراک بگذارید و برای معرفی به بقیه نیز می‌توانید از تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی و سایر سایت‌ها استفاده کنید. نمونه‌های خارجی زیادی نیز در این زمینه وجود دارد:

سایت Skillshare یک جامعه یادگیری آنلاین است که هر کسی می‌تواند یک کلاس را کشف و شروع به تدریس آن بکند و حقوقی نیز در ازای آن دریافت کند.

برخی از سایت‌های محبوب دیگر برای ایجاد یک دوره عبارت‌اند از:

تجربیات و مهارت‌های شما منحصر به فرد و با ارزش هستند، آن‌ها را بارها و بارها به دیگران ارائه دهید ولی در ازای آن پول نیز دریافت کنید. در مورد آن چیزی که می‌توانید انجام دهید، کمی فکر کنید چون مردم باید چیز با ارزشی یاد بگیرند که به درد آن‌ها بخورد.

فروش فایل­های دیجیتالی

18- فروش فایل­های دیجیتالی

فایل دیجیتالی را یک بار ایجاد کنید و آن را چند بار بفروشید. شما می‌توانید مواردی مانند کارت پستال، قالب، دعوت‌نامه، نسخه چاپی، الگوهای خیاطی و غیره ایجاد کنید.

لازم نیست که برای ایجاد یک طرح، حتماً کار کردن با برنامه‌ی فتوشاپ را به خوبی بلد باشید. به جای آن می‌توانید از ورژن رایگان Canva استفاده کنید و طرح‌های گرافیکی حرفه‌ای و حتی قالب‌هایی برای Microsoft PowerPoint ایجاد کنید.

روکا یک پلتفرم عالی برای این کار است به این صورت که آن‌ها شرایط لازم را فراهم کرده‌اند تا شما فروشگاه خود را ایجاد کنید و محصولات خود را در آنجا عرضه کنید.

یکی دیگر از سایت‌های رایگانی که می‌توان در آن، فروشگاه خود را ایجاد کرد، فورکیا است. طرز کار این سایت به این‌گونه است که یک قالب سایتی در اختیار شما قرار می‌دهد که طراحی آن به طور پیش‌فرض انجام شده است و شما در صورت تمایل می‌توانید تغییراتی در آن انجام دهید و همچنین محصولات و فایل­های خود را بارگذاری می‌کنید و قیمتی برای آن‌ها تعیین می‌کنید و این فایل­ها در صفحه ی مربوط به شما قرار داده شده و قابل نمایش است.

یوتیوب

19- یوتیوب

اگر پیشرفت یوتیوب در 7 سال اخیر را بررسی کنید، خواهید دید که در سال 2018، درآمد میلیاردی از این راه به وجود آمده است. شما با دیدن این‌ها، نمی‌خواهید یک کانال جدید ایجاد کنید؟

یوتیوب به تازگی روشی که می‌توانید برای تبلیغات استفاده کنید را تغییر داده است. برای اینکه بتوانید به Google Adsense (تبلیغات) که مخصوص یوتیوب است، بپیوندید باید فیلم‌های کانال شما در عرض 12 ماه، 4000 ساعت مورد تماشا قرار گیرند و بیش از 1000 مشترک داشته باشید.

شما می‌توانید از کانال یوتیوب خود برای بازاریابی استفاده کنید به طوری که وابسته به یک کسب‌وکار باشد.

اگر شما نگرانی در مورد، قرار گرفتن در مقابل دوربین ندارید و محتوایی در کامپیوتر خود دارید می‌توانید از نرم‌افزار Screencast مانند Camtasia استفاده کنید و آموزش‌های مرحله به مرحله در مورد چگونگی ایجاد فیلم‌ها را انجام دهید. استعداد خود را بالا ببرید و از این طریق پول به دست بیاورید.

فرصت‌های شغلی زیر نیاز به سرمایه‌گذاری اولیه دارند، ولی بهتر است آن‌ها را نیز مطالعه کنید شاید هم علاقه‌ی شما به این موارد بیشتر بود.

وبلاگ‌نویسی

20- وبلاگ‌نویسی

ابتدا برای انجام این باید هزینه‌های لازم برای راه‌اندازی سایت و خرید هاست را کنار بگذارید چون این‌ها برای شروع وبلاگ نویسی لازم می‌باشند. این‌گونه کارها، زیاد هم گران نیستند ولی نیاز به صرف وقت و تلاش زیادی دارند.

در شروع کار ممکن است، هیچ‌گونه بازدیدی از وبلاگ شما نشود، در این موقع اصلاً احساس ناامیدی نکنید بلکه انگیزه پیدا کنید که مطالب باارزشی ارائه دهید تا کاربران زیادی را به خود جذب کنید و بعد هر گونه تبلیغات را در وبلاگ خود قبول کنید و از راه‌های گوناگون کسب درآمد کنید.

حسابداری مجازی

21- حسابداری مجازی

حسابدار، معاملات مالی را ثبت می‌کنند و می‌توانید بدون نیاز به دوره‌ی آموزشی و تجربه‌ی قبلی شروع به این کار کنید.

تمام کارهایی که یک حساب‌دار انجام می‌دهد را می‌شود به صورت مجازی و از راه دور نیز انجام داد. امروز شرکت‌ها به دنبال راه‌های خلاقانه‌ای هستند که توازنی بین کارکنان و حجم کارهای ایجاد کنند. امضای یک قرارداد برای انجام حسابداری به صورت مجازی می‌تواند برای هر دو طرف انعطاف‌پذیر و از لحاظ هزینه نیز سودمند باشد.

درآمدی که از این راه می‌تواند کسب کرد تقریباً 200 هزار تومان در ساعت است.

امید است که با مطالعه‌ی این لیست، ذره‌ای هم که شده بتوانید مسیر خود را پیدا کنید و کسب‌وکار خود را شروع کنید. این را به یاد داشته باشید که هیچ شغلی از همان لحظه‌ی شروع برایتان پول تولید نمی‌کند، شما باید خودتان تلاش کنید و پایه‌های آن را محکم کنید و پول را خودتان ایجاد کنید و کسب درآمد کنید.

 

منبع: چطورپدیا